Преподаватели


Untitled-1 Ирина Ботева – народни танци Ирина се занимава с народни танци от 12 години. Преди това е търсила своето място сред танцовия свят в продължение на много време – любителски е опитвала модерни танци, салса. Тренирала е фитнес дълги години. Народното творчество е обаче голямата й страст. “То дава възможност да се докоснеш до един почти неизчерпаем източник на информация, умения и личностно развитие.” Създава клуб за народни танци “Хороводец” през март 2011г. През 2014г. се дипломира със специалност “Български танци” при Емил Генов и Красимир Петров. 2015г. записва магистратура към НБУ – “Българска народна хореография”.

 

Didi site Диди – Аеробика

През последните 15 години Диди активно тренира и води занимания по аеробика и комбинирана гимнастика в залата на Славия. В екипа на Dance IT е от 2 години, като от тогава не е спирала да развива физическите си и теоретични познания.

През целия си живот се е занимавала с най-различни танци и тренировки: художествена гимнастика, джаз-балет, салса, зумба, народни танци. Водила е тренировки по аеробика, fitball, стречинг.