Индивидуални уроци


Преподавателите от екипа на Dance IT организират индивидуални уроци (след предварителна заявка!) на място в залата в Студентски град.
Бихме могли да съдействаме със следното:
* Народни танци: ако Ви предстои сватба или друго празненство, а никога не сте се сблъсквали с идеята, че трябва да понаучите някое хорце, но не искате да търсите специално място, време и група, които да отговарят на свободното Ви време, ангажираност и тн. – свържете се с нас, за да уговорим индивидуален урок. Това ще Ви даде възможност да се насладите максимално на празника като участник. Ще Ви научим какво да правите ако сте кум – и Ви се налага да танцувате Кумова ръченица, ще Ви научим на Право хоро, Дунавско хоро, Еленино хоро – и всичко това, което искате да бъде част от празника. Уроците могат да се провеждат за 1, 2-ма и повече присъстващи и да са съобразени максимално с възможностите на всички.

* Салса и регетон: искате да понаучите малко кръшни движения, но часовете за уроци в залата не са ви удобни. Или искате да подготвите сватбен танц за празненството. Или просто имате желание да ви се обърне индивидуално внимание. Обадете ни се – ще Ви подготвим.

* Аеробика, Зумба, Ирландски танци, Булджутсу - искате индивидуална тренировка, свържете се с нас!